9 головних трендів жіночого одягу в сезон літо 2019

Якщо ти збираєшся оновити гардероб напередодні сезону відпусток, дізнайся все про модні тенденції цього літа від стилістів бренду https://ua.gepur.com. Наступаючий сезон обіцяє бути яскравим і насиченим різними принтами і матеріалами. У моді жіночність, а унісекс поки відходить на другий план.

Більше шкіри

А точніше, – її еко аналога. Мода на екологічні матеріали охоплює найбільші подіуми світу, і це чудово. Тонка штучна шкіра легко носиться влітку і стійко виносить будь-які дизайнерські ідеї. Поєднуй шкіряний кроп-топ з базовими джинсами або облягаючою спідницею-олівцем. У прохолодний літній день стане в нагоді шкіряний піджак.

Плісировка

Множинні, рівномірно розташовані, складки добре виглядають на креп-шифоні і шовковій тканини, роблять образ ніжним і вишуканим, додають зросту. Плісирована спідниця або сукня у твоєму гардеробі – це не просто данина моді, а й спосіб додати фігурі витонченості. Стильно виглядає ций fashion-прийом в довжині міді.

Горошок

Цей принт завжди віддає 70-ми роками минулого століття і виглядає вишукано. Ідеальне рішення для цього сезону – купити жіночне плаття в горошок з бавовни або шифону. Особливо модні моделі на запах, вони підкреслюють жіночні вигини тіла.

літні тренди жіночого одягу

Варений денім

Джинсові шорти, спідниці та куртки – must-have теплого сезону. Цього року денім повинен мати варений ефект, потертості в межах розумного, і поєднуватися з чимось контрастно ніжним, наприклад, сукнею в квіточку.

Різнобарвні квіткові принти

Причому 2-3 різних в одному образі. Поєднання декількох принтів, схожих по тону і характером малюнка, поки не сильно вкладається в наші, пристосовані до мінімалізму голови, але потроху починає подобатися. Особливо актуальні квіти, великі, дрібні, природні або придумані дизайнером, – обирай варіанти, які більше подобаються.

Білий мінімалізм

На ряду з строкатими сукнями, успіхом користуються і мінімалістичні, однотонні наряди в холодному і нейтральному білому кольорі. Складай повністю білі образи або поєднуй, наприклад, квіткову сукню і прямий білий піджак з брючного комплекту. Total white варіант виглядає дуже ошатно і цілком підійде для святкового вечора. Розбавивши його контрастними деталями, ті зробиш його діловим або навіть повсякденним.

жіночий мінімалістичний і одяг з квітковими принтами

Кремові кольори

Вершковий, карамельний, бежевий, кава з молоком, – знайди той варіант, який підходить тобі по кольоротипу, і обов’язково додай до свого літнього гардеробу сукню, комбінезон або іншу деталь гардеробу в цьому кольорі. Кремові відтінки можна зарахувати до нейтральних, тому такий вибір може стати і стильною базою.

Анімалістичний принт

Леопардовий або рептилія – два найпопулярніших анімалістичних варіанта в цьому році. Збираючись у відпустку, обов’язково візьми з собою купальник зі зміїним забарвленням. Такі моделі виглядають особливо сексуально. У повсякденному гардеробі застосовуй цей тренд на сукнях, костюмах і аксесуарах. Леопард нехай оселиться на твоєму платті, але не на легінсах.

Колір хакі

Зелені сарафани з щільної тканини, шорти або штани в стилі сафарі – все це в тренді влітку 2019. Поєднуй штани в такому стилі з ніжними і жіночними блузами (білизняний стиль не здає своїх позицій), а сарафани поєднуй з модним масивним взуттям.

стильний жіночий одяг

Комбінуйте тренди з базовими речами, але і не забувайте про свій індивідуальний стиль. Бажаємо вдалого літнього шопінгу, з любов’ю, Gepur!





ІНШІ НОВИНИ