Зеленський планує відновити мовлення українських телеканалів на Донбасі

Президент Володимир Зеленський заявив про плани відновити мовлення українських телеканалів на окупованій частині Донбасу. Про це він заявив під час прес-марафону, передає кореспондент РБК-Україна.

Зеленський заявив, що там все глушать військові технології.

“Ми працюємо з нашого боку. Ми дуже працюємо над тим, щоб наші канали, наші ЗМІ могли там з’явилися. Дуже складно. Глушать все. Глушать військові технології. Ми говорили з нашими західними партнерами і в цьому у нас є підтримка: я хочу зробити так, щоб нас там чули. А ось питання, чи почують вони нас – це тільки їх внутрішнє питання “, – заявив Зеленський.

Крім того, він заявив, що його головна мета – зупинити війну на Донбасі . Зеленський вважає, що це його “місія протягом цих 5 років”.

Раніше Зеленський заявив, що на зустрічі в нормандському форматі разом з лідерами Франції, Німеччини та Росії обговорять шляхи припинення війни на Донбасі. За його словами, на Донбасі має відбутися повне припинення вогню і виведення іноземних військових формувань.

Відзначимо, вчора Володимир Зеленський провів телефонну розмову з канцлером Німеччини Ангелою Меркель . Український президент повідомив канцлеру Німеччини про ситуацію з безпекою на Донбасі. Крім того, в ході телефонної розмови були обговорені питання розведення сил поблизу Петровського і Золотого, а також хід робіт з відновлення моста біля Станиці Луганській.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ