Пальчевський з гумором нагадав Зеленському про “посадки”: “Яку весну мав на увазі президент?”

Відомий в Україні політичний оглядач, журналіст та бізнесмен Андрій Пальчевський вважає, що українці не повинні довго терпіти витівки влади. Про це він заявив в ефірі скандального телеканалу “112 Україна”. Туди ймовірний кандидат на мерське крісло Києва прийшов на запрошення в одну з програм, де мав можливість поговорити про владу і посадки, які обіцяв Володимир Зеленський.

Так, у своєму спітчі Пальчевський запропонував садити політиків за невиконані передвиборчі обіцянки, на його думку, повинен бути швидкий протест. Вся проблема у свідомості, каже журналіст, українці довго все терплять, переносять, а так бути не повинно. І ось цю ситуацію експерт порівнює з відносинами між чоловіком і жінкою, в яких жінка все терпить, а чоловік не робить якихось кроків.

“Це як у відносинах. Особливо жінки мене зрозуміють. Якщо він не мукає, не телиться, ось ці відносини на 10 років, вони нічим не закінчаться. Точно так і у владі. Вони щасливим шлюбом з дітьми і з фотографіями біля весільного торта не закінчаться. Так і тут”, – каже Пальчевський.

Також у своєму виступі оглядач нагадав чинній владі і Зеленському, зокрема, про весняні посадки, які той обіцяв у своїй агітації. Пальчевський зазначив, що не розуміє виборців, які пропонують дати президенту пару років, а потім критикувати його. “У нас повинні були бути посадки навесні”, – говорить експерт і запитує, мовляв, а яку саме весну мав на увазі гарант.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ