Стали відомі розміри гонорарів шоуменів-депутатів

Журналісти дізналися скільки заробляють народні депутати та ексведучі Олександр Скічко та Роман Грищук на проведенні вечірок та корпоративів. Відомо, що вони влітку стали чиновниками у Верховній Раді від фракції “Слуга народу”.

Відразу кілька агентств з підбору зірок пропонують послуги тих, хто влітку став нардепом. У базах таких агентств знаходяться Олександр Скічко та Роман Грищук, повідомляє “Апостроф”.

Менеджер концертного агентства на ім’я Олександр у розмові з “апостроф” повідомив, що і Скічко, і Грищук замовлення на Новий рік не приймають.

“Зараз вони обидва знаходяться в творчій відпустці, а якщо будуть працювати, то тільки по дружнім взаєминам і безкоштовно. Але останній гонорар Скічко становив 5,5 тисячі доларів за проведення тригодинного заходу”, – повідомив менеджер.

Для порівняння, один з популярних медійних коміків Вадим Мічковський, відомий під псевдонімом “Дядя Жора”, бере за проведення корпоративу всього 3 тисячі доларів.

Відзначимо, що Скічко до законодавчої роботи працював перспективним провідним, прославився після ведення розважальних програм на ТБ і конкурсу “Євробачення” в 2017 році. Грищук – ідейний натхненник гумористичного проекту “Мамахохотала Шоу”.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ