Глава наглядової ради Приватбанку отримує 2 тис доларів за день віддаленої роботи у Флориді

Рівень зарплати голови наглядової ради ПриватБанку був встановлений по середньодобовій ставці, яка становить $ 2 тис. в день на 10 днів на місяць, бонуси не передбачені. Про це в інтерв’ю НВ Бізнес заявила глава наглядової ради Шерон Іскі.

Вона зізналася, що не знає, який рівень заробітної плати в інших державних банках і компаніях. “Що стосується державних банків, то, як я розумію, рівень заробітної плати був встановлений шляхом бенчмаркінгу для аналогічних посад того ж рівня відповідальності і досвіду на українському і європейському ринках”, – сказала Іскі.

За словами Іскі, за останній рік наглядова рада ПриватБанку провела більше ста різних засідань, а також щоденні наради. “Наше перше засідання наглядової ради тривало 14 годин. Ми почали о 9 годині ранку і закінчили о 11 годині вечора. І це було звичайне засідання. Для засідань наглядової ради я встаю о 2 годині ночі, дуже часто я працюю до 6 ранку, тому що в Києві в цей час полудень”, – сказала вона (Шерон Іскі живе у Флориді).

“Так, ми розуміємо, що наші зарплати високі в порівнянні з середніми в Україні, але вони адекватні тому рівню кваліфікації, відповідальності, витраченому часу і зусиллям, які необхідні для цих позицій”, – резюмувала глава наглядової ради ПриватБанку.





ІНШІ НОВИНИ