У травні компенсацію за оренду житла отримали 147 депутатів майже на 3,5 млн гривень

Після отримання компенсації 134 депутатами в травні, 147 депутатів Верховної Ради отримали компенсацію вартості оренди житла або найму готельного номера з державного бюджету в червні на загальну суму 3,4 млн гривень.

Про це свідчать дані на сайті Ради.

Так, в опублікованому на сайті парламенту списку загальна сума компенсованих за оренду житла 147 депутатам коштів становила 3,42 млн гривень.

Відповідно до опублікованого списку, компенсацією в червні, зокрема, скористалися співголова депутатської групи “За майбутнє” Тарас Батенко, депутати фракції “Слуга народу” Олександр Качура і Максим Бужанський, депутати від “Європейської солідарності” Андрій Парубій та Софія Федина.

Загалом компенсації депутатам за оренду житла в червні склали від 17 до 99 тис. гривень.

При цьому найменшу компенсацію в сумі 17 000 гривень отримав депутат від “Слуги народу” Володимир Захарченко, а найбільшу компенсацію в 98 800 гривень отримав позафракційний депутат Руслан Требушкін.

Також 18 000 гривень компенсації отримали депутати від “Слуги народу” Сергій Швець та Євген Петруняк, по 18 500 гривень отримали депутати від “Слуги народу” Сергій Штепа, Роман Соха, Юлія Овчиннікова, Марина Нікітіна.

За 59 800 гривень компенсації отримали депутат від фракції “Голос” Наталія Піпа, депутати від “Слуги народу” Олександр Гайду і Юрій Кисіль, 59 100 гривень – депутат від “Слуги народу” Святослав Юраш, 58 500 гривень – депутат від “Слуги народу” Анна Колісник.

Іншим парламентаріям за оренду житла компенсовано менше 41 тис. гривень.





ІНШІ НОВИНИ