Більшість компаній в Україні скасували корпоративи на Новий рік – опитування

Пандемія коронавірусу внесла корективи не тільки в робочі процеси, а й змінила формат організації тімбілдінгу.

Через коронавірус і карантин більшість компаній в Україні скасували свято в честь Нового року. Про це свідчать дані опитування проведеного редакцією AIN.UA.

Відмовилися від новорічних корпоративів 72,4% опитаних. При цьому інші (27,6%) повідомили про запланований керівництвом корпоратив, незважаючи на пандемію.

Основна причина скасування свята (76,8%) – коронавірус і незгода керівництва збиратися командою. Крім цього, 15,5% респондентів зазначили, що подібний захід несе за собою великі витрати для компанії. У 7,7% випадків проти свята виступили самі співробітники.

Якщо свято буде, то в якому форматі?

Як відзначили респонденти, найбільш поширеним є формат онлайн-святкування з допомогою Zoom і інших сервісів відеозв’язку.

У деяких компаніях не відмовилися від бенкету в офісі, святкування в ресторані, вечірки в заміському будинку і запрошених гостей. Крім цього, в топі варіантів опинилися поїздки. В тому числі, в Карпати, Одесу та інші туристичні міста України.

Також респонденти розповіли про міні-святкування по департаментам, окремими командами і групами бажаючих.

Який альтернативний варіант замість корпоративу, пропонують в компанії?

Бюджет на проведення корпоративу в більшості випадків витратять на цінні подарунки співробітникам. Про перспективу отримати грошову премію заявили 12,3% опитаних.

Напередодні новорічних свят редакція AIN.UA провела анонімне опитування на тему корпоративів в карантин. В опитуванні взяли участь 243 людини.





ІНШІ НОВИНИ