Windows 10 повністю “померла”

З того моменту, як вийшла фінальна стабільна збірка операційної системи Windows 10, пройшло більше трьох років. За цей термін компанія Microsoft встигла випустити кілька великих апдейтів, які принесли разом з собою підтримку безлічі різних функціональних можливостей, а також поліпшили зовнішній вигляд. Проте, на жаль, два останніх ключових оновлення, випущених навесні і восени, виявилися сильно недопрацьованими, в результаті чого корпорації довелося їх відкликати, а вирішення проблем зайняло близько одного місяця.

Як виявилося, у всього цього є причина. Якість програмного забезпечення Microsoft за частиною оновлень Windows 10 сильно погіршилася. І все тому, що дана операційна система повністю померла в очах керівництва компанії. Всіх ключових співробітників, які над нею працювали, перевели на інший проект, яким є абсолютно нова операційна система з кодовою назвою Lite. Вона, як очікується, отримає модульну структуру.

Щоб нове програмне забезпечення вийшло дійсно хорошим, компанія Microsoft змусила займатися його створенням практично всіх ключових співробітників, які до цього моменту відповідали за Windows 10. На десятій «вінді» просто поставили крапку. Тепер за операційну систему відповідають малодосвідчені співробітники, які допускають помилки, а ще їм потрібно набагато більше часу на те, щоб виправити якісь недоліки.

Все це призвело до того, що тепер на операційній системі Windows 10 можна поставити крапку. Вона не буде отримувати ніяких великих апдейтів з дійсно потрібними і корисними можливостями. Не виключено, що Microsoft щось сама розповість про нову ОС вже в наступному році. Головна особливість нової «вінди» буде в її модульній структурі, завдяки якій вона зможе однаково добре працювати на планшетах, комп’ютерах, телеприставках, смартфонах, телевізорах і багатьох інших гаджетах.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ