Motorola випустила смартфон з подвійною камерою і екраном з отвором

Останнім часом відомі виробники мобільних пристроїв стали набагато рідше радувати анонсами нових телефонів, а відбувається це з однієї простої причини – їхня продукція при набагато вищій ціні значно гірша, ніж рішення від китайських брендів. Сьогодні, 27 грудня 2018 року, в мережу потрапили подробиці про смартфон Motorola, а розкрив їх інсайдер OnLeaks. За його словами, вже зовсім скоро канадський бренд випустить на ринок конкурента Samsung Galaxy A8s, Huawei Nova 4 і Honor V20.

Повідомляється, що компанія Motorola створила і вже зовсім скоро представить публіці свій новий мобільний пристрій. Він отримає подвійну основну камеру на тильній кришці, унікальне коричневе забарвлення, а також дисплей з отвором під фронтальну камеру, яка стала аналогом такої в моделі Samsung Galaxy A8s. Судячи з усього, апарат зможе похвалитися органічним OLED-екраном, що володіє діагоналлю в 6,2 дюйма з роздільною здатністю Full HD +.

В іншому, новинка від Motorola зможе похвалитися корпусом зі скла, сканером відбитків пальців на тильній частині корпусу, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників, а також подвійною основною камерою з роздільною здатністю 48 Мп. Телефон отримає корпус, що володіє габаритами 160,1 x 71,2 x 8,7 мм, тоді як важити він буде близько 180 грамів. Новинка стане частиною модельного ряду Android One, що повинно позитивно позначитися на її популярності, тому що мова йде про оригінальну ОС від Google.

Швидше за все, смартфон Motorola отримає восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 710 з тактовою частотою 2,2 ГГц, доповнений при цьому графікою Adreno 616 і модемом з підтримкою мереж LTE 4G на швидкості до 1 Гбіт / с. Крім цього, новинка повинна отримати 4/6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної пам’яті. Коли саме відбудеться презентація даного телефону поки що, на жаль, точно невідомо, однак подробиці гарантовано з’являться вже найближчим часом. Швидше за все, новинку анонсують на початку 2019 року.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ