Навіщо купувати Office 2019?

Компанії Microsoft було б набагато вигідніше, якби ви замовили щомісячну платну підписку на Office 365. Однак якщо ви все ж таки віддаєте перевагу заплатити один раз і забути про це, то microsoft office 2019 стане чудовою альтернативою. Фактично, ви отримуєте те ж саме програмне забезпечення, включаючи Word, Excel, PowerPoint і Outlook, але без хмарних функцій від OneDrive і оновлень, які постійно виходять для окремих функцій та доступні передплатникам Office 365.

Так, в Office 2019 ви зможете отримувати тільки необхідне оновлення системи безпеки, а також виправлення критичних помилок систем. Крім того, варто врахувати, що куплений пакет Office 2019 можна встановити тільки на один комп’ютер, на відміну від того ж пакету Office 365, який доступний для установки максимум на п’ять пристроїв. На сайті Microsoft можна знайти більш докладний опис особливостей кожної з цих пропозицій.

Нові можливості Office 2019

Новий Office 2019 може похвалитися низкою цікавих функцій, які обіцяють полегшити ваш робочий процес. Так, в Word з’явився поліпшений перекладач і режим Фокус, який поміщає досліджуваний текст попереду і по центру, що дозволяє читачеві не відволікатися на зайве. Крім того, також поліпшена опція «Проговорити», що дозволяє відтворити текст в режимі “мови” і прослухати його. А в Outlook з’явилася папка, в яку збираються листи з найменш важливою інформацією.

PowerPoint також обзавівся низкою нових і поліпшених функцій: тепер в ньому набагато простіше вставляти 3D-моделі і далі працювати з ними. Була вдосконалена робота зі стилусом, завдяки чому OneNote може похвалитися поліпшеними можливостями рукописного введення. За фактом, зміни навряд чи можна назвати такими вже вражаючими, однак вони, так чи інакше, полегшать роботу.

Установка Office 2019

Перед установкою Office 2019 перевірте на офіційному сайті системні вимоги: вам знадобиться 4GB оперативної пам’яті (2GB для 32-бітової версії), DirectX 9 або більш пізньої версії, а також, як мінімум, двоядерний процесор. Навряд чи у вас виникнуть проблеми з цими вимогами, однак також важливо врахувати, що для установки Office 2019 вам необхідно користуватися останньою версією Windows 10.





ІНШІ НОВИНИ