Xiaomi представила смартфон з гнучким екраном

Багато років виробники електроніки працюють над створенням гнучких мобільних пристроїв, що володіють ще і складним корпусом. Роботу в цьому напрямку ведуть дуже багато брендів, в тому числі Xiaomi. Сьогодні, 23 січня 2019 року, високопоставлений співробітник даної корпорації офіційно представив фірмовий складаний смартфон, здатний похвалитися гнучким AMOLED-екраном. З назвою майбутньої новинки поки що не визначилися, але називатися вона буде Mi Dual Flex, або ж просто MIX Flex.

Співзасновник Xiaomi Лін Бен виклав в мережу офіційний відеоролик, який дозволяє поглянути на складаний смартфон бренду, оснащений 7,3-дюймовим OLED-екраном. Настільки велика діагональ доступна для використання тоді, коли мобільний пристрій знаходиться в розкладеному стані, тоді як в інших випадках вона є меншою. Апаратною основою цього революційного смартфона є восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, доповнений графікою Adreno 640 і модемом X50.

Виробник запевняє, що його мобільний пристрій є абсолютно унікальним, а пов’язано це з тим, що його дисплей складається відразу з двох сторін – справа і зліва. За рахунок цього вдалося значно зменшити габарити смартфона, коли він знаходиться в повністю складеному стані. І все це при тому, що товщина всієї конструкції в такому випадку залишається мінімальною, тобто мобільним пристроєм цілком комфортно користуватися. Звичного роз’єму 3,5 мм для навушників в цьому телефоні немає, але зате є інтерфейс USB Type-C.

Коли відбудеться презентація даного мобільного пристрою, на жаль, не повідомляється. При цьому один з найбільш високопоставлених співробітників Xiaomi пропонує фанатам вже зараз самим вирішити, як буде називатися майбутня новинка – Mi Dual Flex, або ж MIX Flex. Є всі підстави вважати, що цей апарат представлять публіці вже в рамках виставки MWC 2019, а вона пройде в кінці лютого, тобто трохи більше ніж через один місяць. Це, мабуть, найкраще місце для того, щоб презентувати такий незвичайний смартфон.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ