Xiaomi Mi 9: повні технічні характеристики, модифікації і ціна

Уже в найближчі кілька місяців на ринок вийде вкрай багато смартфонів топового рівня, оснащених за останнім словом техніки. Вони отримають передове технічне оснащення, а також масу інших особливостей, в тому числі шикарний дизайн. Сьогодні, 28 січня 2019 року, інсайдери нарешті розкрили повні технічні характеристики Xiaomi Mi 9, тобто флагманського телефону від відомого китайського бренду. Його презентація відбудеться вже в лютому, швидше за все, в кінці місяця, а ось продажі стартують на початку березня.

Як вдалося з’ясувати, смартфон Xiaomi Mi 9 оснащений 6,4-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю Full HD +, а також восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, графікою Adreno 640 і модемом X50, але без підтримки 5G. При цьому співвідношення сторін в екрані мобільного пристрою знаходиться на рівні 19:9. В дисплей телефону вбудований дактилоскопічний сканер відбитків пальців, що дозволяє виконувати біометричну ідентифікацію.

На тильній частині корпусу телефону знаходиться потрійна основна камера, яка складається з модулів 48 Мп, 12 Мп і 3D ToF (Time of Flight), що дозволяє створювати тривимірні моделі. На лицьовій частині покупців Xiaomi Mi 9 чекає одинарна 24 Мп фотокамера з підтримкою ефекту розмиття на основі спеціального ПО. В іншому, мобільний пристрій може похвалитися акумуляторною батареєю ємністю 3500 мА з підтримкою функції швидкої зарядки Quick Charge 4.0+ потужністю до 32 Вт включно, а також сумісністю з бездротовою зарядкою по Qi до 12 Вт.

Габарити корпусу Xiaomi Mi 9 складають 155 х 75 х 7,6 мм, а купити його базову версію можна буде за $ 445. Вона оснащена 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті. Для тих, кому цього мало, випустять просунуту конфігурацію з 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ ПЗУ, але коштувати вона буде приблизно на $ 100 більше. Серед модулів користувачів чекають Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS і звичайно ж NFC для роботи з платіжною системою Google Pay.

На це мобільний пристрій встановлена операційна система Android 9.0 Pie, але звичайно ж у вигляді прошивки MIUI 10.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ