Samsung Galaxy Note 10 отримав нову особливість, яка здивує користувачів

Презентація флагмана Galaxy S10 вже пройшла, а в першій половині березня він буде доступний для покупки по всьому світу. Для покупців це означає, що можна купити собі один з кращих на ринку смартфонів під управлінням Android, після чого протягом кількох років не повертатися до цього питання. Проте, для південнокорейського бренду все набагато складніше, адже вже в серпні 2019 року йому належить представити флагман Samsung Galaxy Note 10, який зможе похвалитися такою особливістю, заради якої купити його захочуть буквально всі.

Як стало відомо сьогодні, 26 лютого 2019 року, смартфон Samsung Galaxy Note 10 отримає не тільки унікальний стилус S Pen з вбудованим в нього мікрофоном, але ще й зможе запропонувати всім тим, хто його купить, камеру з чотирма об’єктивами на задній кришці. Саме на неї робиться основна ставка, причому, як пише SamMobile, південнокорейський бренд має намір зробити так, щоб його новий флагман був кращим на ринку в рамках категорії фотофлагманів. Для цього доведеться перевершити всіх конкурентів.

Камера в Samsung Galaxy Note 10 матиме горизонтальне розташування, а сканер відбитків пальців буде вбудований прямо в дисплей, як в Galaxy S10. Також є всі підстави вважати, що новинка у всіх модифікаціях і версіях отримає підтримку мереж 5G, але для України це зовсім неактуально з огляду на те, що чекати мобільного інтернету п’ятого покоління нам ще дуже довго. Крім четверної камери на задній кришці зі скла Corning Gorilla Glass 6, покупців чекає топове технічне оснащення.

За деякими даними, купити Samsung Galaxy Note 10 можна буде в модифікаціях з 8 ГБ і 12 ГБ оперативної пам’яті, а об’єм вбудованої пам’яті на вибір покупців складе 256 ГБ, 512 ГБ і 1 ТБ. При цьому, швидше за все, найбільш просунута і топова версія телефону отримає корпус з кераміки, а коштувати вона буде більш ніж $ 2100. На телефон буде встановлено Android 10.0 Q.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ