Samsung Galaxy Note 10 – найкращий в світі смартфон, і ось чому

Що там говорити, флагман Samsung Galaxy S10, запущений в продаж близько трьох місяців тому, виявився дуже цікавим у всіх відносинах мобільним пристроєм, однак така новинка, як Samsung Galaxy Note 10, перевершить S10 абсолютно в усьому, в тому числі за якістю фотографій, оскільки отримає четверну основну камеру. Сьогодні, 31 травня 2019 року, відомий інсайдер Мукул Шарма розповів про те, чому новий флагман південнокорейської корпорації, який анонсують вже в першій половині серпня цього року, буде кращим на ринку смартфоном серед усіх, хто працює на базі Android.

Секрет успіху Samsung Galaxy Note 10 полягає не тільки в передовому технічному оснащенні та новітньому програмному забезпеченні, але ще і в тому, що даний апарат отримає стилус S Pen, причому дійсно нового покоління. Джерело запевняє, що новинка здатна розпізнавати 4096 ступенів сили натискання, а це абсолютно точно порадує всіх користувачів. Наконечник у діаметрі буде всього 0,7 мм, що зробить його повним аналогом звичайної кулькової ручки, тобто користуватися ним буде дуже зручно.

Користувачів в S Pen нового покоління, який буде вставлятися в корпус Samsung Galaxy Note 10, чекають функції віддаленого управління додатками і розпізнавання різних жестів. Повертаючи стилус в різних напрямках, а також виконуючи ним певні рухи, вдасться запускати окремі програми або функції, що може бути корисно тим, хто його часто використовує. Таке нововведення абсолютно точно стане величезним кроком вперед у порівнянні зі стилусом з Galaxy Note 9, де всіх таких можливостей немає. Крім того, в режимі DeX новинку вдасться використовувати в якості віддаленої повітряної миші.

За рахунок цього користувачі зможуть на відстані до декількох метрів управляти презентаціями, а також наводити курсор миші на ті чи інші об’єкти. При цьому, за рахунок всіх цих нововведень, S Pen не став більшим, ніж минулі покоління. В Samsung Galaxy Note 10, крім новітнього стилуса, всіх користувачів також чекає отвір під фронтальну камеру по середині у верхній частині дисплея, корпус зі скла, ультразвуковий сканер відбитків пальців і ряд інших нововведень, одним з яких може виявитися підтримка технології швидкої зарядки 100 Вт, яку південнокорейський бренд вже розробив.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ