Xiaomi Redmi Note 7 встановив шокуючий рекорд

У першому кварталі нинішнього року, тобто приблизно півроку назад, був офіційно представлений бюджетний смартфон Xiaomi Redmi Note 7, який потім, через кілька днів, запустили в продаж. Спочатку цей апарат був доступний тільки в Китаї, але потім він став доступний на міжнародному ринку, тобто в Європі та інших країнах світу. Сьогодні, 10 липня 2019 року, офіційний представник китайської корпорації встановив шокуючий рекорд, про який ще недавно ніхто не міг навіть подумати. Досягти його вдалося за рахунок того, що мільйони покупців по всьому світу визнали цей апарат початкового рівня кращим в своєму класі, в зв’язку з чим вони його купили.

Як повідомив прес-секретар Xiaomi по глобальному ринку Донован Сун, компанії за шість місяців з моменту початку продажів Redmi Note 7 вдалося продати даний смартфон величезним тиражем. Йдеться про цифру в більш ніж 15 млн штук, тобто цей мобільний пристрій став справжнім хітом серед покупців по всьому світу, і у цього звичайно ж є ціла маса причин. Даний телефон пропонує потужне технічне оснащення, хорошу камеру, стильний зовнішній вигляд, сучасне програмне забезпечення і дуже навіть доступний цінник, завдяки якому дозволити собі його придбати можуть всі бажаючі.

Цілих 15 млн примірників цього телефону були продані в Китаї, Європі, Індії, Росії та багатьох інших країнах світу, де продається така модель. Ще жоден інший смартфон Xiaomi не був настільки популярним серед покупців за перші півроку з моменту початку продажів. Керівництво компанії за рахунок цього переконане в тому, що вона рухається в правильному напрямку, створюючи з кожним роком все більш цікаві в усіх відношеннях моделі мобільних пристроїв.

Очікується, що вже в кінці 2019 року, після приголомшуючого успіху свого попередника, на ринок вийде його поліпшена в усіх відношеннях модель під назвою Xiaomi Redmi Note 8. Вона повинна отримати більш потужне технічне оснащення, потрійну камеру, сканер відбитків пальців в бічній кнопці і ряд інших особливостей. За рахунок всього цього мобільний пристрій обіцяє стати справжнім хітом серед покупців по всьому світу. Залишилося тільки дочекатися презентації, а потім і старту продажів, який, як і завжди, спочатку відбудеться в Китаї.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ