Apple випустила iPadOS, iOS 13.1 і tvOS 13

24 вересня відбувся офіційний реліз нової операційної системи для планшетів iPadOS, анонсованої на всесвітній конференції розробників у червні.

Перед оновленням наполегливо рекомендуємо створити повну резервну копію даних.

Оновлення містить всі нововведення iOS 13, але тепер система спеціально адаптована під планшети з урахуванням мультизадачності, підключення додаткових аксесуарів і більш просунутих сценаріїв використання. З виходом iPadOS планшети Apple зможуть повністю замінити ноутбук або скласти конкуренцію Nintendo Switch завдяки сервісу Apple Arcade. iPadOS доступна для моделей: iPad Air 2, iPad Air 3, iPad mini 4, iPad mini 5, iPad з 5 по 7 покоління, всі моделі iPad Pro.

Для смартфонів вийшла iOS 13.1. В оновленні Apple усунула проблему зі зникненням клавіатури в месенджерах. Тепер все бездротові навушники Beats з чіпом W1 підтримують функцію Audio Sharing. Вона дозволяє прослуховувати музику з одного iPhone на двох парах навушників одночасно.

Також з iOS 13.1 Apple почне уповільнювати процесори торішніх моделей: iPhone XR, iPhone XS і iPhone XS Max.

Власники приставок Apple TV HD і Apple TV 4K можуть оновити свої гаджети до tvOS 13. Оновлення містить зміни в інтерфейсі, нові заставки, додає підтримку геймпадів PS4 і Xbox.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ