Мін-Чі Куо: Apple суттєво змінить дизайн iPhone в 2020 році

У наступному році Apple випустить iPhone з новим металевим каркасом, що нагадує iPhone 4. Про це повідомив аналітик TFI Securities Мін-Чі Куо.

У своїй дослідницькій замітці Куо говорить про значні зміни в дизайні смартфонів Apple в наступному році. Він прогнозує, що це позитивно вплине на продажі.

За словами аналітика, iPhone 2020 року отримають нову металеву раму з рівними гранями, як в iPhone 4. При цьому рама буде розміщена між склом передньої і задньої панелі. Зараз алюмінієва рама iPhone має закруглену форму.

В результаті зміни дизайну iPhone в наступному році вартість металевого каркаса і скляного корпусу зросте до 50%, а шасі – до 30%. Про те, як це відіб’ється на кінцевій вартості пристроїв Мін-Чі Куо не повідомляє.

Також аналітик зазначив, що Apple збільшить поставки смартфонів до 85 млн одиниць в 2020 році завдяки впровадженню підтримки 5G.

З чуток, iPhone 2020 року вийдуть в нових розмірах: 5,4 і 6,7 дюймів замість 5,8 і 6,5 дюймів. Наступник iPhone 11 збереже 6,1-дюймову діагональ, але отримає OLED-дисплей. Смартфони будуть оснащені 3D-камерою для визначення глибини (ToF) і модемом 5G від Qualcomm.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ