Стали відомі ключові характеристики POCO C3 за день до анонсу

Вже завтра, 6 жовтня, китайська компанія Xiaomi представить свій наступний смартфон під суббрендом POCO. Мова йде про POCO C3, технічні характеристики якого просочилися в Мережу напередодні офіційного анонсу.
Новий POCO C3 засвітився на сторінках інтернет-магазину Flipkart.com, завдяки чому стали відомі деякі особливості. Так, там зазначено, що смартфон має великий сенсорний дисплей з роздільною здатністю HD +, 4 Гбайти оперативної пам’яті м акумуляторну батарею ємністю 5000 мАч. Як говориться в промо-матеріалах, смартфон похвалиться «блискавичною продуктивністю». Правда, модель процесора, який забезпечить цю саму продуктивність, не уточнюється.

У POCO C3 в модулі квадратної форми буде встановлена ​​13-мегапіксельна основна камера в поєднанні з датчиком глибини і світлодіодним спалахом. Для зберігання даних всередині смартфона буде встановлений вбудований накопичувач на 64 Гбайт.

В Індії вартість POCO C3 складе менше 10 тисяч рупій або близько 136 доларів США за поточним курсом. Тобто це буде найдешевший смартфон під брендом POCO на місцевому ринку. А ось коли і за якою ціною новинка з’явиться в інших країнах, поки невідомо.





ІНШІ НОВИНИ