Анонс не за горами: новий бюджетник Samsung пройшов сертифікацію

Компанія Samsung в даний час працює не тільки над своїми наступними флагманами, але і над смартфонами середнього класу і початкового рівня. Один з таких апаратів пройшов сертифікацію і навіть засвітився в бенчмарку Geekbench. Мова йде про модель під назвою Samsung Galaxy A02s.

Сьогодні стало відомо, що новий смартфон з модельним номером SM-A025F/DS і назвою Samsung Galaxy A02s сертифікований в Таїланді. До цього він отримав сертифікат Bluetooth SIG. Також новий смартфон пройшов тестування в бенчмарку Geekbench, завдяки чому стали відомі деякі з його технічних характеристик. Зокрема, ми вже знаємо, що новий бюджетник корейського бренду буде базуватися на восьмиядерному процесорі Qualcomm Snapdragon з тактовою частотою 1,8 ГГц і графікою Adrno 506. Модель чіпу в бенчмарку не уточнюється, але судячи з графічного процесору, це буде Qualcomm Snapdragon 450. Об’єм оперативної пам’яті Samsung Galaxy A02s складе 3 Гбайт. А працювати апарат буде під управлінням мобільної операційної системи Android 10 з фірмовою оболонкою Samsung One UI.

Точні терміни виходу Samsung Galaxy A02s поки невідомі. Але зате повідомляється, що він буде доступний для покупки на всіх ключових ринках за ціною близько 130 доларів США.





ІНШІ НОВИНИ