Відомий блогер показав “внутрішній світ” iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max відрізняється від моделі Pro не тільки розміром. Компанія Apple також змінила налаштування камери, випустивши на ринок свою першу систему стабілізації зображення зі зрушенням сенсора. Що це таке і як це працює показав автор каналу JerryRigEverything.

Корпус сенсора основної камери смартфона величезний, але це має сенс, враховуючи, як працює новий процес стабілізації зображення. Вважається, що оптична стабілізація зображення зі зрушенням сенсора краща, ніж оптична стабілізація зображення зі зрушенням лінзи, як на інших моделях лінійки.

Сам сенсор камери теж виглядає більшим, але його точний розмір невідомий, тому що Apple не любить публікувати таку інформацію.

Зауважимо, за словами Apple, смартфони iPhone 12 mini, iPhone 12 і iPhone 12 Pro захоплюють на 27% більше світла, ніж iPhone 11 Pro Max. А великий сенсор iPhone 12 Pro Max захоплює аж на 87% більше світла, ніж його попередник. Наскільки різниця помітна в реальному житті можна переглянути у відео Wall Street Journal.





ІНШІ НОВИНИ