Google дозволила кожному залишати свої фото в Google Maps

Додаток Google Карти отримав оновлення, яке дозволяє всім користувачам знімати фотографії для Street View, використовуючи телефон. Раніше сервіс вимагав використовувати спеціальну 360-градусну камеру, при цьому завантажувати фотографії можна було тільки з комп’ютера.

«Хоча наші власні Street View трекери і автомобілі зібрали понад 170 млрд зображень, проїхавши 10 млн миль по всій планеті, все ще існує багато частин світу, яких немає на карті», — зауважив Стаффорд Марквардт (Stafford Marquardt), менеджер з продукту Google Maps Street View. Він також додав, що фотографії користувачів будуть відображатися в шарі Street View на Картах Google у вигляді пунктирних синіх ліній.

Щоб додати фотографії в Street View, вам знадобиться сучасний Android-смартфон, який підтримує ARCore — це більшість моделей Samsung, Nokia, Xiaomi та інших відомих виробників.

Зараз свою панораму можуть завантажити жителі Нью-Йорка (США), Торонто (Канада), Нігерії та кількох інших міст та країн. Google обіцяє відкрити цю можливість для інших регіонів найближчим часом.





ІНШІ НОВИНИ