З’явилися чутки про OnePlus 9R – так хочуть назвати Lite версію в лінійці OnePlus 9

Тренд випускати цілу лінійку флагманських пристроїв з «Lite» і «Pro» – версіями, давно закріпився на ринку. Компанія OnePlus не збирається відставати в цьому і далі, і крім очікуваних OnePlus 9 і OnePlus 9 Pro не варто забувати про спрощену версію в лінійці.

Раніше повідомляли, що такою моделлю може стати OnePlus 9 Lite або OnePlus 9E. Тепер інсайдери повідомляють, що модель може отримати назву OnePlus 9R. Очікувати її варто разом з презентацією основних флагманів, а ось по характеристикам, вона буде поступатися.

З чуток, в OnePlus 9R / 9E / 9 Lite нас очікує чіп середнього рівня, імовірно Snapdragon 690. Дисплей буде 6,5-дюймовий Full HD з частотою 90Гц, камера на 64 Мп і солідний акумулятор на 5000 мАг.

Можливо, когось збентежити модель процесора, вказана в цій статті. Нагадаємо, що Snapdragon 690 це 5G чіп середнього рівня, випущений минулого літа. Він цілком може забезпечити достатню продуктивність і низьку ціну. Якщо OnePlus хочуть мати в лінійці дійсно недорогий телефон, вони можуть піти на такий крок. Інша справа – чи треба їм це під флагманську лінійку?





ІНШІ НОВИНИ