Концепт TCL Fold ‘n’ Roll: згинай і розтягуй

З колись химерної концепції складні смартфони починають поступово займати свою нішу на ринку. TCL знаходиться серед тих компаній, хто експериментує з гнучкими дисплеями і вчора показала концепт смартфона Fold ‘n Roll, здатного трансформуватися в планшет.

Сама назва вже вказує на ключову особливість пристрою: його можна складати і скручувати. Залежно від сценаріїв використання або особистих переваг Fold ‘n Roll можна скласти навпіл або згорнути в «згорток». Всі ці трансформації дозволяють отримати апарат, що володіє дисплеєм діагоналлю 8,85 дюйма або 10 дюймів.

Про технічні характеристики смартфона не було сказано ні слова. TCL воліла повідомити про те, що вивчає питання, які ж компоненти потрібні і доречні для апарату з таким форм-фактором. Дуже схоже, що далі концепції справа не піде. Це лише фантазії і візуалізації на тему того, як можна з маленького смартфона зробити планшетний гаджет.

Проте, TCL пообіцяла до кінця нинішнього року все-таки випустити комерційний складаний смартфон. Яким він буде, залишається тільки здогадуватися. Раніше компанія демонструвала різні концепти, де екран тягнули і згинали в декількох місцях як по горизонталі, так і по вертикалі.





ІНШІ НОВИНИ