Samsung Galaxy Z Fold 3 і Galaxy Z Flip 2 отримають захист IP

Виробники привчили нас до того, що флагмани пропонують захист по класу IP68, що дозволяє спокійно і без побоювання брати їх з собою в ванну або на пляж. Зі складними пристроями, включаючи Galaxy Fold і Galaxy Flip, так не вийде, у них немає захисту від води. Природно, що власники таких дорогих пристроїв хотіли б отримати певний рівень гарантії, що апарати не постраждають від впливу вологи або піску.

Видання Sammobile повідомило про те, що майбутні представники сімейств складних мобільників Galaxy Z Fold 3 і Galaxy Z Flip 2 повинні отримати захист від води і пилу, тобто вони запропонують клас захисту IP. На даний момент немає розуміння про який стандарт захисту йдеться. Чи буде це базовий рівень з мінімальним захистом від бризок IP54 або максимальний IP68, що дозволяє занурювати його у воду на короткий термін, відомостей немає. У будь-якому випадку, якщо Samsung вдасться реалізувати задумане, то її новинки будуть першими складними пристроями на ринку з захистом IP.

Samsung планує випустити Galaxy Z Fold 3 і Galaxy Z Flip 2 в кінці нинішнього року. Орієнтовно, мова йде про липень або серпень. Випуском цих двох моделей компанія і обмежиться. Чутки, що складних мобільників Samsung в цьому році може бути чотири, джерело спростовує. Очікується, що Galaxy Z Fold 3 і Galaxy Z Flip 2 будуть побудовані на базі чіпа Snapdragon 888, запропонують від 256 Гб постійної пам’яті, перший з новачків повинен отримати двоелементний акумулятор сумарною місткістю 4275 мАч і підтримку стилуса. Хоча є передбачення, що Galaxy Z Fold 3 удостоїться чіпа Exynos 9925 з графікою AMD.





ІНШІ НОВИНИ