Huawei випустить Mate 50, незважаючи ні на що

Китайська компанія Huawei переживає зараз не найкращі часи. Через посилення американських санкцій вона буквально виявилася відрізаною від більшості своїх постачальників і виробничих партнерів. Але, незважаючи на всі проблеми, вона продовжує працювати над новими пристроями і навіть змогла випустити нову серію флагманів Huawei P50. А ось серію Huawei Mate 50 ми так і не побачили. Ходили чутки, що компанія взагалі відмовилася від подальшого розвитку лінійки Huawei Mate. Але сьогодні з’явилися хороші новини для всіх, хто чекає виходу нових смартфонів Huawei Mate.

Аналітики Display Supply Chain Consultants заявили, що не зважаючи на американські санкції і проблеми з ланцюжком поставок, Huawei не стала скасовувати запуск флагманської серії Mate 50. Зараз дані джерел свідчать про те, що компанія подолала більшість обмежень і активно готується до запуску серії Mate 50, який, як і було заплановано спочатку, відбудеться в жовтні 2021 року. Цілком можливо, що нова флагманська серія дебютує на спеціальному глобальному заході Huawei 21 жовтня в Відні, Австрія. А в Китаї нові смартфони можуть бути запущені ще раніше.

Більшість подробиць про серію Huawei Mate 50 все ще тримаються в секреті. Сподіваємося, що детальна інформація про технічні характеристики та особливості з’явиться найближчим часом, у міру наближення до анонсу, до якого залишається ще місяць.





ІНШІ НОВИНИ