Pixel 6 Pro отримає 33-ватну зарядку

Інтернет-гігант Google щосили готується до запуску своєї наступної флагманської серії Pixel 6. Однією з головних особливостей нового покоління смартфонів Pixel стане збільшена швидкість зарядки. Принаймні, більш швидкою зарядкою, ніж у попередників, зможе похизуватися Pro-версія Pixel 6. Про це свідчать дані тайванського сертифікаційного центру NCC.

У базі даних NCC з’явилися згадки про Pixel 6 Pro з ідентифікатором GLU0G. Там зазначено, що новий смартфон буде підтримувати швидку зарядку потужністю 33 Вт. Ємність акумулятора там не уточнюється, але раніше чутки приписували новинці батарею на 5000 мАг. Чи отримає базовий Pixel 6 таку ж 33-ватну зарядку, як у старшого брата, не уточнюється.

Нагадаємо, запуск серії Pixel 6, до якої увійдуть дві моделі, очікується 19 жовтня. Правда, Google поки офіційно не підтвердив дату анонсу своїх смартфонів.

До речі, Pixel 6 і Pixel 6 Pro – не єдині смартфони, які Google випустить в цьому році. Також до кінця року інтернет-гігант планує представити свій перший складаний смартфон, який він розробляв більше двох років. Новинка з’явиться на ринку в четвертому кварталі, тобто в період з жовтня по грудень, під назвою Google Pixel Fold. Але випуском одного складаного пристрою Google обмежуватися не збирається і вже працює над створенням другого смартфона зі складною конструкцією. Про другий складаний пристрій під кодовою назвою Jumbojack стало відомо завдяки новому витоку Android 12.1. Ця прошивка буде являти собою проміжне оновлення Android 12, створене спеціально для складаних пристроїв з гнучкими екранами.





ІНШІ НОВИНИ