Samsung скасувала жовтневу презентацію Galaxy S21 FE

Багато шанувальників Samsung вже місяць чекають на вихід «народної» версії флагмана Samsung Galaxy S21. Запуск новинки, відомої нам як Samsung Galaxy S21 FE, вже не раз переносився. Спочатку ми очікували, що вона вийде навесні, потім анонс перенесли на серпень. Але і на традиційній серпневій презентації Galaxy Unpacked ми так і не побачили новинку. Пізніше стало відомо, що Samsung відклала запуск спадкоємця торішнього Galaxy S20 FE до жовтня. А тепер сама ж Samsung оголосила про скасування запланованої презентації.

Офіційні представники Samsung повідомили корейським ЗМІ, що компанія вирішила скасувати презентацію Galaxy S21 FE, яку планувалося провести в онлайн-форматі в середині жовтня. Мало того, зараз в Samsung вирішується доля самого запуску Galaxy S21 FE і, швидше за все, компанія «поховає» смартфон, так і не випустивши його на ринок.

Відзначається, що в Samsung є як мінімум дві причини відмовитися від запуску Galaxy S21 FE. Перша причина пов’язана з кризою напівпровідникової промисловості, яка привела до серйозної нестачі чипів. А друга причина полягає у високому попиті на складаний смартфон Samsung Galaxy Z Flip 3, який перевершив очікування компанії. А оскільки Samsung Galaxy S21 FE мав базуватися на тому ж чипі Qualcomm Snapdragon 888, що і Galaxy Z Flip 3, компанія вирішила приберегти процесор для складного смартфона, який добре продається, ніж для «народного» флагмана, реальний попит на який поки невідомий.





ІНШІ НОВИНИ