Зошити для дошкільнят українською мовою: навчання, яке не набридає

Шкільна пора — це дивовижний час, який дитина проводить у світі відкриттів та нових знайомств. Але не менш важливим є також і дошкільний період — такий короткий швидкоплинний момент життя, переповнений неймовірним відкриттями, вивченням світу довкола себе, коли малятко досить швидко встигає опанувати велику кількість нових відомостей з різних галузей життєдіяльності. Сформовані уміння та навички в дошкільному віці відіграють важливе значення для подальшої успішності під час навчання в школі, бо вони, немовби закладений міцний фундамент, допоможуть добре підготувати дитину до школи й накопичувати знання за принципом від більш простого до складнішого. Зважаючи на сприйнятливий, готовий до навчання мозок дітлахів, важливо не проґавити можливості дати маленькому учневі максимум корисної інформації.

Друковані зошити для дошкільнят проти численних розвивальних додатків

Маленькі учні мають всередині постійний потяг до нових відкриттів та безмежну жагу до знань. Друковані паперові зошити для дошкільнят у класичному вигляді стануть в пригоді на шляху до цих знань і переважають над електронними примірниками прописів та підручників, а також над розвивальними мультфільмами чи будь-якими програмами освітнього характеру за обсягом корисної інформації та впливом на формування різних навичок маленької особистості.

Пропонуємо вам зошити для дошкільнят за програмою, встановленою Міністерством освіти й науки для дошкільних закладів, придбати у Видавничому домі «Школа», де ви знайдете курс підготовки за всіма основними напрямами: читання, письмо, логіка, зорова та слухова пам’ять, цифри та числа, лічба, природа і суспільство та ін.

Видавництво Школа Федієнко Василь та посібники для дошкільного й шкільного періоду навчання

Щоб проводити час, виділений на формування базових навичок у дошколят, із користю, радимо батькам скористатися підручниками, посібниками, прописами і робочими зошитами з необхідних предметів, оскільки такі видання укладені з урахуванням сукупності факторів, які варто брати до уваги під час занять. Наприклад:

  • зошит з письма для дошкільнят друкованих і прописних букв необхідний тоді, коли малятко починає вчити абетку і намагається писати перші графічні елементи.
  • оскільки вміння правильно грамотно розмовляти рідною мовою є необхідним для повсякденного життя й повноцінного функціонування в соціумі, зошити з розвитку мовлення для дошкільнят є необхідним складником навчання. Видання збагачуватимуть словниковий запас малюків, розвиватимуть здатність висловлювати власні думки тощо.
  • зошити для старшої групи дошкільного навчального закладу повинні поділятися за рівнями складності (серія «Малятко»), щоб опанувавши повний курс підготовки до школи, діти продовжували навчання з якісною базою знань.

Робочі зошити для дошкільнят Федієнко ви можете використати як комплексну підготовку до першого класу, вони вигідно вирізняються з-поміж численних представлених у різних українських видавництвах навчальних посібників тим, що містять структурований, ретельно дібраний матеріал, що поступово ускладнюється та легко засвоюється учнями.

Купити за вигідними цінами зошити для дошкільнят українською мовою, а також стати учасником накопичувальної системи знижок для постійних покупців ви можете в інтернет-магазині видавництва «Школа», оформивши замовлення через кошик сайту.





ІНШІ НОВИНИ