Весільні феєрверки: основні види

Отже, ви вирішили в день свого весілля влаштувати грандіозне шоу для гостей – феєрверк. У цьому вам допоможуть спеціалісти з “Діджер Ефект”, які пропонують надзвичайно великий асортимент спецефектів, ознайомитись з яким можна на сайті https://didzher.com/. Але який вибрати, щоб свято запам’яталося надовго і просто вразило навіть найсміливіші очікування?

Для початку розберемося з кольором:

  • Пурпурний колір означає владу і силу, яка допомагає пройти крізь будь-які випробування зі своєю другою половинкою.
  • Синій колір – колір духовних відносин і миролюбства, що дасть вашій парі стабільність і міцну сімейну любов.
  • Золотий означав благородне походження і повагу сім’ї і предків. А ще прагнення до багатства, достаток і розкіш.
  • Червоний колір феєрверків говорить про сильну пристрасть і кохання молодої пари і обіцяє насолоду товариством один одного протягом усього життя.

Вважається, що тривалість шоу з феєрверками не повинна перевищувати п’ятнадцяти хвилин, тому що в цей час найкраще вдається сконцентрувати увагу на тому, що відбувається.

На сьогоднішній день мистецтво феєрверків масштабне і різноманітне. Ви можете вибрати феєрверк для дня і вечора, для відкритого простору і навіть приміщення. Однак спеціалісти попереджають: не варто намагатися самостійно влаштувати весільний феєрверк, адже це може бути дуже небезпечно!

Різновиди феєрверків для весілля

Димний весільний феєрверк з різними ефектами

Найбільшим його плюсом є те, що ним можна помилуватися не тільки вночі, але і вдень. До речі! Дим дуже легко зробити кольоровим, а креативним людям неодмінно сподобається варіант з написами димом в повітрі, також різними фігурами, що нескінченно здивує ваших запрошених гостей. Найбільший ефект ви справите, якщо заплануєте подібний феєрверк в сонячний і ясний день.

Феєрверк в банкетному залі

Ці феєрверки можуть бути у вигляді фонтанчиків з диму, пневматики або з холодними іскрами. Пневматика дуже вдало і ефектно виглядає – постріли стрічками серпантину і конфетті перенесуть вас в чудову і добру казкову історію. До того ж, вони повністю безпечні, а діти на весіллі не злякаються гучних пострілів і грому. Так само, щоб ще більше зачарувати маленьких гостей, можна взяти конфеті гарної форми – від геометричних фігур, до чудових візерункових метеликів і листочків. Для закоханої пари можна зробити доріжку з серпантину і рожевих і червоних сердечок-конфеті.

Висотні весільні салюти

Це популярне видовище, розраховане для вулиці. Вони радують нас в свята і їх побачити можна не тільки на весіллях. Тут великий вибір: від золотих розсипів-букетів до павутинки ніжно-сріблястого відтінку, що розлітається по нічному небу, смарагдові зірки і червоні сліпучі іскри, різні крапельки і бризки. Воістину королівський вибір, який вражає погляд своєю пишністю! Однак значний мінус таких феєрверків – досить значна ціна.

Паркові весільні феєрверки

Цей вид феєрверку вельми видовищний. Він може запускатися від землі і сягати до 70 метрів висоти. Тільки обов’язково використовуйте запобіжні заходи.

Вогняні весільні слова

Дуже популярний нині трюк: написати в повітрі вогнем слова або імена молодят, що буде виглядати ефектніше всього вночі на тлі чорного неба.

Піротехнічні весільні фігурки

Це такі фігурки, які закріплюють на металевих каркасах, щоб можна було потім за ними спостерігати з боку – вони можуть обертатися або стояти на місці і розсипатися вогнями, або взагалі створювати композицію з декількох штук.





ІНШІ НОВИНИ