Російська газета вийшла з фото Зеленського і рекламою Hublot на першій шпальті (ФОТО)

Газета «Ведомости» 17 грудня вийшла зі статтею про президента України Володимира Зеленського і рекламою годинників Hublot на першій шпальті.

На цій же смузі знаходиться стаття «Зеленський пішов на поправки» про децентралізацію влади в Україні з великим фото українського президента.

Тиждень тому телеканал ТНТ почав (і майже відразу припинив) показувати в Росії серіал «Слуга народу» із Зеленським у головній ролі. Причому, з першої серії телеканал вирізав жарт про Володимира Путіна: коли герой Зеленського, новообраний президент України Василь Голобородько, вибирає годинник, йому пропонують годинник марки Hublot (він вимовляє її назву як «Хубло»), відзначаючи, що їх носить Путін. У відповідь Голобородько дивується: «Путін – Хубло»?

Власник «Ведомостей» Дем’ян Кудрявцев сказав, що газета не керує рекламою, яка виходить на сторінках видання. «Так, рекламодавець завжди говорить, на якій смузі він хоче рекламу. Але вони (компанія Hublot) не могли знати про те, що буде розміщено на сторінці. А ті люди, які писали статтю про Зеленського, не могли знати, яка буде реклама. Це заборонено », – пояснив Кудрявцев.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ