Поступово замерзали при -25: ЗМІ розповіли подробиці смерті 39 мігрантів у вантажівці

39 нелегальних мігрантів, тіла яких учора виявили у вантажівці в Англії, поступово замерзали в холодному контейнері, а криків ніхто не чув.

Про це пише The Daily Mail.

За інформацією поліції, нелегали прямували до Великої Британії у вантажному поромі з Бельгії. Пізніше вже з імовірно мертвими тілами контейнер “підхопив” 26-річний водій-ірландець. Температура у контейнері, за словами експертів, була -25 градусів за Цельсієм. Протягом мандрівки у мігрантів був тільки один туалет – всередині контейнеру. Людям бракувало повітря. Медики виносили вже задубілі тіла жертв контрабандистів.

Поліція припускає, що мігрантів впустили до вантажного судна в бельгійському порту у вівторок. Тоді як мертвими їх знайшли вже у суботу ввечері. Водія затримали на місці події. Втім, правоохоронці досі встановлюють, чи знав чоловік щось про вантаж та контрабандистів.

В Instagram чоловік під час поїздки до місця призначення регулярно постив повідомлення про “скандинавський експрес” та “полярний експрес”.

Вантажівка зареєстрована на болгарські номери. Водночас у Болгарії підтвердили реєстрацію транспорту у 2017 році неназваним ірландцем. Контейнер, в якому загинули мігранти, 15 жовтня взяла в оренду ірландська транспортна компанія під назвою GTR зі свого майданчика в окрузі Монаган. Його орендували на тиждень за 240 фунтів стерлінгів. Компанія заявила, що повністю співпрацює з поліцією Великої Британії.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ