Найкращі продукти, які варто вживати жінкам після 40 років

Серед найкращих продуктів для жінок віком 40 років і старші, лікарі виділяють у першу чергу ті, що допомагають заповнити запаси гормону естрогену. Медики рекомендують жінкам...

Лікар назвала найбільш шкідливі для мозку продукти

До найбільш шкідливих для мозку продуктів лікар з США Ліза Москоні зарахувала джерела насичених жирів тваринного походження. «З усіх органів мозок найлегше пошкодити неправильним харчуванням»,...

Прищі, інфекція, втома: 8 ознак надмірного споживання цукру

Коли організм постійно піддається впливу занадто великої кількості цукру, це проявляється через різні симптоми. Пропонуємо вашій увазі вісім попереджувальних знаків про те, що вам...

Постійна втома на роботі: звідки береться, та як її позбутися

Ви щосили намагаєтеся встати з ліжка, постійно відчуваєте втому на роботі і покладаєтеся на різні джерела енергії, наприклад, кава і солодощі, щоб пережити черговий...

Вчені: ожиріння підвищує ризик діабету 2 типу у жінок з полікістозом...

Згідно з дослідженням, представленим практично на щорічних зборах ендокринного товариства ENDO 2021, жінки з ожирінням і синдромом полікістозних яєчників (СПКЯ) мають підвищений ризик розвитку...

Кардіологи назвали продукти, які не можна їсти на вечерю

Нове дослідження, опубліковане в Журналі молекулярної і клітинної кардіології Університету Алабами в Бірмінгемі, показує, що збільшення споживання амінокислот з розгалуженим ланцюгом в кінці дня...

Лікарі: парацетамолу може посилити хронічний біль

Парацетамол - поширене знеболююче, яке використовується для лікування болю. Його також можна використовувати для зниження високої температури. Люди, схильні до хронічного болю, природно, думають...

Медики розповіли, чому потрібно вживати вишню

Вишня володіє величезною користю для організму людини. Дуже скоро почнеться її сезон і прилавки магазинів і ринків будуть просто заповнені нею. Медики розповіли, навіщо...

Дієтолог назвала безпечну для людини кількість м’яса

З'ясувалося, скільки м'яса можна з'їдати без шкоди для здоров'я. Про це розповіла дієтолог-гастроентеролог Ірина Бережна. На думку експерта, до червоного м'яса можна віднести виключно баранину...

Названо 4 поширені причини хворої печінки

Коли печінка стає хворою, страждає все тіло, але її пошкодження часто залишається непоміченим, тому що спочатку воно не викликає помітних та сильних симптомів. Медиками з...

Нове