Кардіологи дізналися, коли краще споживати жирні продукти
Як зазначає The Daily Mail, команда вчених з Харбінського медичного університету встановила: їсти жирні м'ясні продукти (бекон, сосиски) краще вранці на сніданок, ніж на...
Названо основні причини раку, підтверджені наукою
Рак обігнав хвороби серця і став основною причиною смерті людей середнього віку. Однак в 30-50 відсотків випадків йому можна запобігти, уникаючи поширених причин, що...
Три основні ознаки артеріального тромбозу
При тромбозах в судинах утворюються щільні кров'яні згустки (тромби), що уповільнюють або зупиняють нормальний перебіг крові. Виділяють два види тромбозів: венозний і артеріальний.
Як зрозуміло...
Доктор Комаровський розповів, як знезаразити верхній одяг і взуття після походу...
Медики нагадують, що основні способи захисту від зараження, це: миття рук, носіння масок в громадських місцях, дотримання правил гігієни і по можливості - залишатися...
Вчені: вживання оливкової олії певним чином впливає на серце
Звичка регулярно вживати в їжу оливкова олія може позитивним чином позначатися на стані серця.
За даними AHA (Американська кардіологічна асоціація), щоденне вживання оливкової олії певним...
Дієтолог розповіла, як шоколад може нашкодити здоров’ю
За словами дієтолога Олени Соломатіної, занадто завзяті любителі шоколаду ризикують підірвати печінку, до того ж багато шоколадних виробів містять вкрай шкідливі для здоров'я трансжири.
Лікар...
Дієтолог назвала безпечну для людини кількість м’яса
З'ясувалося, скільки м'яса можна з'їдати без шкоди для здоров'я. Про це розповіла дієтолог-гастроентеролог Ірина Бережна.
На думку експерта, до червоного м'яса можна віднести виключно баранину...
Де вигідніше лікуватися: в Україні вводяться нові правила для приватних і...
Згідно з новими ініціативами Міністерства охорони здоров'я України, різниця між державними і приватними лікарнями у нашій країні за кілька днів має зникнути.
Про це заявив...
Вчені: діабет може викликати хворобу Паркінсона
Вчені з лондонського Університету королеви Марії дійшли висновку про те, що діабет другого типу збільшує ймовірність розвитку хвороби Паркінсона. А якщо вона у людини...
Чому не варто їсти лише білки, викидаючи жовтки
Яйця тисячі років є основою раціону харчування людини. Проте останні десятиліття не вщухають суперечки про шкоду цього продукту для здоров'я, в першу чергу через...