Олег Винник потрапив в базу “миротворця” через участь в російській пропагандистській акції

Український співак Олег Винник внесений в базу “миротворця” за участь в акції #ВсемМир, організованою російською групою “МИР 512”. Про це повідомляється на сайті “миротворця”.

“Учасник російської пропагандистської антиукраїнської акції #ВсемМир, спрямованої на перекладання відповідальності розв’язаної Росією (країна-агресор) війни на Україну”, – зазначено на “миротворці”.

В акції взяло участь багато російських артистів в тому числі і ті, хто підтримав анексію Росією українського Криму.

В описі на каналі групи в YouTube зазначено, що мета проекту #ВсемМир – “об’єднання людей і заклик до мирного співіснування”.

“Людство повинно припинити війни через політичні переконання, релігію, колір шкіри, невідповідність поглядів та іншого … Настав час зупинитися! Світ один для всіх, а іншого у нас не буде!” – сказано в описі до відеоролика.

“Я не хочу, щоб батьки оплакували своїх дітей. Не хочу, щоб молоді дружини ставали вдовами. І я не хочу, щоб страждали діти. Давайте не забувати: ми прийшли в цей світ, щоб навчитися любити, а не відбирати життя один в одного. Всім мир”, – сказав Винник в цьому кліпі українською мовою.

Олег Винник – єдиний український артист, який взяв участь в цій акції.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ