Силовики знайшли вдома у чиновника Фонду держмайна понад $ 500 тис.

СБУ затримала чиновника з регіонального відділення Фонду держмайна при отриманні хабара в розмірі $ 30 тис. Про це повідомили на сайті Генеральної прокуратури.

“Генеральною прокуратурою України спільно з ДБР і СБУ під час розслідування кримінального провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) КК України, викрито та затримано начальника одного з відділів регіонального відділення Фонду державного майна України по Харківській, Донецькій і Луганській областях”, – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що затриманий вимагав від керівника одного з держпідприємств неправомірну вигоду в сумі $ 30 тис. За сприяння у погодженні документів на земельні паї, а також за продовження контракту щодо подальшого перебування останнього на посаді директора.

Також в будинку чиновника провели обшуки і виявили гроші готівкою на суму понад $ 500 тис. Чиновника затримали відразу при спробі отримати гроші від директора підприємства, та оголосили про підозру.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ