У «Слузі народу» не бачать причин карати Яременка за переписку з повією в Раді

Перший заступник голови фракції «Слуга народу» у Верховній Раді Олександр Корнієнко вважає, що причин для застосування санкцій до члена фракції, голови комітету з міжнародної політики і міжпарламентського співробітництва Богдана Яременка немає.

Про це він повідомив журналістам.

«Ну ми ж не комісія етики, моралі. Її ж скасували», – сказав Корнієнко, відповідаючи на питання про можливі санкції.

Депутат також вважає втручанням в особисте життя зйомку особистого листування депутатів у залі засідань Ради.

«У нас є стаття в Кримінальному кодексі про втручання в особисте життя, тому я б радив парламентським фотокореспондентам бути уважнішими до того, що вони роблять. В якийсь момент це може викликати реакцію. Те, що так робили раніше, не означає, що це правильно», – заявив політик.

Нагадаємо, нардеп від «Слуги народу», глава комітету з міжнародних справ Ради Богдан Яременко потрапив в скандал. Журналісти зазняли його листування в Раді про те, як він домовлявся про секс з дівчиною за 100 доларів на годину.

Яременко спочатку заявляв, що свідомо засвітив цю переписку і вона, насправді нібито «не справжня».

Проте згодом він видалив цей пост і написав новий – з каяттям за скоєне із вибаченнями перед дітьми, дружиною, фракцією і президентом.

З’явилися конспірологічні версії, що Яременко так зробив під тиском партійного начальства, яке було вкрай незадоволене скандалом і тим, як він себе повів. Але, як з’ясувала «Страна», насправді спонукав Богдана Яременка принести вибачення український пранкер, відомий під ніком «Джокер».

Джерело





ІНШІ НОВИНИ