Зеленський назвав найцінніший скарб України

Президент України Володимир Зеленський назвав найцінніший скарб України та розповів, що надзвичайно важливо для держави не втрати його та зберегти.

Голова держави відзначив, що молодь є найбільшим та найголовнішим скарбом держави. Він відзначив, що студентство завжди було рушійною силою та двигуном усіх змін у державі.

«Саме студентство завжди було драйвером змін у незалежній Україні. Починаючи зі студентської Революції на граніті, яка стала фундаментом для здобуття незалежності, й закінчуючи Революцією Гідності», – написав Зеленський.

На його переконання, найголовніше щоб молодь бачила своє майбутнє саме в Україні, а не шукала щастя закордоном, будувала свою державу, якій вкрай необхідні таланти, креативність, готовність змінювати та будувати нову державу.

«Але, на мою думку, для молодого та неймовірно талановитого покоління українців це було б занадто просто. Справді амбітний челендж – це побудувати успішну та квітучу країну саме тут. Україні як повітря потрібні ваші таланти, креативність, сміливість, готовність змінювати правила та творити нову країну! Вірю, нам з вами це до снаги. З Днем студента», – додав він.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ