Стефанчук поверне гроші, які отримав в якості компенсації за житло

Перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук поверне з заробітної плати всі гроші, які держава виплачувала йому в якості компенсації за оренду житла, повідомив глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія.

«Руслан Стефанчук – дуже порядний, культурний, інтелігентний чоловік. Він – людина, за яку я буду битися до останнього. Він все робив законно, там є особиста історія. Але він вчора написав заяву на ім’я голови Верховної Ради – повернути за власний рахунок відшкодування з його зарплати», – сказав Арахамія журналістам у четвер в Києві.

На думку Арахамії, Стефанчук має повне право претендувати на відшкодування коштів за оренду житла з боку держави, оскільки своєї нерухомості в столиці у віце-спікера немає, а наживати її корупційним шляхом для першого заступника голови Верховної Ради – неприпустимо.

«Він не такий заможний як я, не займався бізнесом. Не треба з цього робити історію. Він орендував, він завжди платив. Зараз бере відшкодування. Він міг би жити в готелі «Київ», це було б дорожче. Він зробив, як за законом і як було насправді. А зараз його намагаються покарати за те, що він правду написав. Це неправильно з точки зору етики, я вважаю», – додав глава фракції «Слуга народу».

Джерело





ІНШІ НОВИНИ