Вакарчук не прийшов на шоу “Право на владу” через відмову дати йому “центральний мікрофон”

Лідер партії “Голос” Святослав Вакарчук відмовився від участі в шоу “Право на владу” за кілька годин до початку заходу. Як повідомила ТСН, про це на самому початку програми заявила ведуча Наталія Мосейчук.

Телеведуча спочатку представила гостей студії, а потім звернула їх увагу на те, що одне з крісел залишилося порожнім. І пояснила, що причина відмови в тому, що політик не зміг домовитися “про центральний мікрофон”.

– У нас повинен був бути тут Святослав Вакарчук, але годині о шостій він відмовився приходити, бо не зміг домовитися про центральний мікрофон, – зазначила Мосейчук.

Вона також звернулася до присутніх політиків і майбутніх гостей ефірів з попередженням щодо можливої вимоги організувати “окремі виступи” в програмі.

– Я зробила постріл по ногам в минулий раз щодо центральних мікрофонів і щодо того, як політики їх вимагають собі. Просто викручуються руки своїм прес-секретарям – мовляв, домовляйтеся, щоб ми були вище за часом, щоб ми були першими, ми не будемо після дванадцяти… Ви не будете після дванадцяти? Вас теж тут не буде, – різко зазначила ведуча.

Вона додала, що “центральна стійка мікрофона – це не для сольного виступу”.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ