Українців очікує різка зміна погоди

Українцям в період з 26 по 28 листопада синоптики радять готуватися до нічних заморозків, дощів та снігопадів в окремих регіонах країни.

Як повідомили в Укргідрометцентрі, найхолодніше буде на сході, а в центральній частині країни буде, як і раніше, холодно і вітряно.

26 листопада в Україні буде морозно. Вдень повітря в середньому по країні прогріється до + 4 + 6 градусів. Сонце буде затягнуте хмарами, проте опадів не буде.

У середу, 27 листопада, в східних областях синоптики прогнозують дощі і сніг, в центральних і південних – дощі. У центрі повітря прогріється вдень до +3 +5, а вночі можливі заморозки від -1 до -3 градусів. Холодно буде і на заході – вдень до + 4 + 6, вночі – + 1 + 3. На сході температура повітря буде опускатися до -2.

28 листопада, снігу не буде, проте проливні дощі пройдуть майже по всій території України. Опадів не очікується в Херсонській, Одеській, Миколаївській і Запорізькій областях. Найтепліше буде в Ужгороді – вдень до + 8 + 10, а вночі до + 5 + 7. На решті території країни можливі заморозки. В середньому температура повітря буде від -1 до +1 градусів, а вдень – + 3 + 5.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ