Офіцер озвучив загрозу для України після відкриття залізничного руху Кримським мостом

Перший заступник голови Спілки офіцерів України Євген Лупаков заявив, що відкриття залізничної гілки Кримського моста є “однозначною загрозою” для України.

“Це однозначна загроза. Це прискорює перекидання військ до Криму, це дає більше можливостей для маневру”, – сказав він у коментарі “Обозревателю”.

Офіцер констатував, що за роки окупації український півострів перетворений на “передову військову базу Росії для наступу в Європу”. Зокрема, “відновлені ядерні склади, туди завезено ядерну зброю”.

Крім того, Росія “нагнала в Крим стільки військової техніки, зробили стільки військових містечок, що старих радянських баз вже не вистачає”, – додав офіцер.

Виходячи з небезпеки Кримського моста, Лупаков зауважив: “Для нас було б вигідно, щоб Кримський міст було знищено або зруйновано, і чим швидше, тим краще. Але бажано, щоб це зробили самі росіяни, природні або божественні сили”, – пожартував він.

Як повідомлялося, 23 грудня президент Росії Володимир Путін відкрив рух поїздів незаконно побудованомим Кримським мостом на анексований півострів.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ