Стало відомо, де і як Зеленський і Богдан відсвяткують Новий рік

ЗМІ дізналися, де буде відзначати новорічні свята президент України і його соратники. Днями глава вже записав офіційне привітання з Новим роком на ВДНГ і вже днями покине столицю, щоб відправиться в один з найкрасивіших гірських регіонів.

Про це розповів портал “Країна”. Їх джерелом є інсайдер з Офісу президента.

Як повідомляє видання, для святкування президента і його раті вибрали колишню резиденцію в Карпатах попередніх двох глав держави. Маєток “Синьогора” знаходиться в Івано-Франківській області.

Уже відомо, що разом із Зеленським та його дружиною відправляться на казковий відпочинок і глава ОП Андрій Богдан зі своєю обраницею. Ця інформація вже підтверджена. На бенкет запрошені й інші співробітники президентського офісу зі своїми половинками, однак про їхню згоду ще не відомо.

Також ще не відомо, якого саме числа туди прилетять чиновники. У Володимира Зеленського є ще кілька важливих державних справ перед Новим роком. Наприклад, завершити обмін полоненими.

Також джерело видання повідомило, що, наприклад, спікер Ради Разумков вирішив залишитися вдома з родиною в Києві, а ось Шефір вже давно запланував поїздку закордон.

Відомо, що резиденція колишніх президентів в Карпатах займає 10 886 гектарів. На території є і мисливські угіддя, і ліси-заповідники навколо. Також тут є ресторан, десять будівель, канатна дорога, є власні тварини, SPA-центр, ставок з коропами і фореллю і, звичайно ж, вертолітний майданчик.

Усередині резиденції – сама розкіш. Мармурові підлоги і колони, величезна бібліотека, галереї картин і камінний зал.

Раніше будівля мала статус санаторію, а до цього належала австрійському імператору. А з 2001 – це президентська дача. Тут уже проводили час і Кучма, і Ющенко, і Янукович, і навіть Порошенко не упустив такої можливості. Зеленський теж вирішив не втрачати часу.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ