Ткаченко розповів про доходи Дубінського на 1+1

Ексгендиректор медіахолдингу 1+1, а зараз голова комітету Ради з інформаційної політики Олександр Ткаченко в інтерв’ю журналу НВ розповів про доходи нардепа від Слуги народу Олександра Дубінського під час його роботи на 1+1.

На запитання, чи дійсно доходи і зарплата Дубінського на 1+1 дозволяли йому вести розкішний спосіб життя, Ткаченко відповів, що він прийшов працювати на канал «людиною, яка вже відбулася і яка займалася бізнесом».

«З того, що я знаю, у нього була якась нерухомість», — уточнив ексгендиректор 1+1 Медіа. При цьому він зазначив, що майно, яке доведеться декларувати Дубінському — «це питання до нього самого».

«Але його доходи на Плюсах такий спосіб життя не дозволяли б вести. На Плюсах зарплати середньоринкові», — визнав Ткаченко.

Нагадаємо, 11 листопада BIHUS info опублікував сюжет про майно нардепа Олександра Дубінського та його сім’ї. За даними журналістів, депутат і його родичі володіють 24 квартирами в Києві і 17 автомобілями. Зокрема, мати нардепа володіє Toyota Land Cruiser 2013 року випуску за 50 тис доларів, на якій їздить сам Дубінський.

Також «слуга народу» за останні п’ять років купив десять автомобілів. У матері Дубінського за останні п’ять років з’явилися сім авто, зокрема: два Mercedes-Benz G55 2009 року та E55, Toyota Land Cruiser 2013 року, Мaserati Сoupe Сambiocorsa 2006 року. До 2016 року джерелом доходу матері нардепа була пенсія.

Сам Дубінський заявив, що всі квартири і автомобілі його сім’ї «були ще в кінці 90-х — початку 2000-х, завжди оформлялися прямо на членів нашої родини, і про це всі знають з 2015-го року». За словами нардепа, він заробив усі кошти законно, сплатив податки і ніколи не приховував своє фінансове становище.

Згідно з його декларацією, в грудні 2019 року Дубінський отримав в подарунок від матері три автомобілі вартістю понад 2,5 мільйона гривень, а також придбав собі ще одну машину на початку 2020-го року.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ