Замість роботи займався зовнішнім виглядом: на засіданні Ради нардеп від «Слуги народу» підбирав зачіску

Народний депутат від фракції “Слуга народу” у Верховній Раді України Дмитро Любота редагував свою фотографію в мобільному додатку в ході засідання парламенту.

Про це повідомляє TK Media.

Судячи з відео, Любота довго експериментував зі своєю зовнішністю просто в Раді.

У редакторі зміни зовнішності він змоделював свою зовнішність в старості, спробував на собі різні стрижки, приміряв бороду і навіть татуювання на обличчі. Після експериментів нардеп показав колегам свою фотографію з ефектом старіння.

У той час як депутат проводив час в мобільному додатку, він встиг натиснути кнопку “утримався” під час голосування про проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України від 14.01.2020 року про прийняття в цілому як закону України проекту Закону України “Про внесення змін до митний кодекс України та деяких інших законів України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи”.

Дмитро Любота – народний депутат України IX скликання від партії “Слуга народу”. Член Комітету Верховної Ради з питань інтеграції України з Європейським Союзом, а також голова підкомітету з питань економічного, секторального співробітництва та поглибленої і всеосяжної зони вільної торгівлі між Україною та ЄС.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ