Циклон несе сніг і дощі: в Україні різко зміниться погода

В Україну повертається негода. З вівторка дощі почнуть наступати з півдня, а в середу додасться ще й мокрий сніг, і накриють всю територію країни. При цьому очікується плюсова температура.

За словами синоптика Наталії Діденко, в Україні дощі занесе з Чорного моря: в південних областях сьогодні буде хмарно і волого (така погода, можливо, “дотягне” до Кропивницького і Дніпропетровської області). На решті території – без опадів, проте ввечері в Карпати прийдуть дощ і мокрий сніг.

Синоптик зазначила, що вже в середу циклон зумовить негоду в більшості областей України – дощ, мокрий сніг та сильний вітер.

“Температура повітря буде” стрибати “: минулої ночі, наприклад, спостерігалося 5-8 градусів морозу, а а сьогодні в південній частині стовпчики термометрів сягатимуть 7-10 градусів тепла. Загальна термічна картина в Україні: протягом дня 3-7 градусів тепла, в четвер, 30-го січня, похолодає до 0-4 тепла “, – написала Діденко.

Синоптик також нагадала українцям, що через такі різкі зміни погоди в середу може погіршитися стан здоров’я метеозалежних людей.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ