Циклон Petra принесе складну погоду: синоптик попередила про сильне похолодання

У середу, 5 лютого, циклон Petra, як і прогнозувалося раніше, принесе в Україну складну погоду – сильний сніг, дощ, вітер і ожеледь.

Такий прогноз погоди дає синоптик Наталія Діденко, за словами якої, найсерйозніші циклонічні події розгорнуться в центральних областях, на сході і півдні України, в Прикарпатті, Закарпатті та Карпатах.

«На півночі України та значній частині рівнинного заходу очікується тільки сильний штормовий вітер і опади максимум помірні або навіть невеликі. Циклон туди не дотягне – чар циклону Petra так далеко не вистачить» , – пише Наталія Діденко на своїй сторінці в соцмережах.

Температура повітря в середу вдень очікується невисокою – від -1 до +3 градусів. На півдні утримається тепліша погода – до + 5 + 10 градусів, однак вже з 6 лютого похолодає і там.

У Києві 5 лютого очікується сильний штормовий вітер. Вночі пройдуть дощ і мокрий сніг, вранці – мокрий сніг, сніг. «Циклон похазяйнує в Києві, проте вже в другій половині дня він потягнеться південніше, тому від столиці опади відсунуться» , – стверджує синоптик.

За її прогнозами, до кінця тижня похолодання в Україні посилиться – до -10 градусів і нижче.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ