Залишається викликати Януковича: мережа вибухнула через візит Сивохо з екс-регіоналкою на Донбас

Радник секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Сергій Сивохо побував з візитом в Слов’янську Донецької області з колишнім членом фракції “Партії регіонів”, депутатом Верховної Ради VIII скликання від “Опозиційного блоку” Тетяною Бахтєєвою, що викликало хвилю гніву в мережі.

Про поїздку він розповів на своїй сторінці в Facebook.

“Донбас. Тут діти вже 6 років живуть в зоні конфлікту і багато хто з них не пам’ятає мирного часу. Більше 200 тис. Дітей проживають в 20-кілометровій зоні по обидва боки від лінії розмежування. Вони потребують медичної допомоги, психологічної підтримки та особливої турботи держави “, – зазначив Сивохо.

На його посаду бурхливо відреагували в мережі. Багато людей в коментарях пригадали, як Бахтєєва закликала Україну налагодити дружні відносини з Росією. Деяких обурило і формулювання Сивохо “зона конфлікту”.

У коментарях українці нагадали Сивохо, що в країні, яка шість років захищається від держави-агресора Росії, йде війна.

Згадали раднику секретаря РНБО і звільнення професора, хірурга Сергія Веселого, який навесні 2016 року відкрив в Краматорську сучасну дитячу лікарню. Сивохо порадили взяти собі в консультанти цю людину, а не Бахтєєву.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ