Скандальний нардеп від Слуги народу Тимофійчук проголосував за повернення російської мови у школи

Народний депутат від партії “Слуги народу”, Володимир Тимофійчук, віддав свій голос за скасування нового закону про середню освіту, який не передбачає існування російськомовних шкіл.

“6 лютого в парламенті розглянули проект постанови 0901-П “Про скасування рішення Верховної Ради України від 16.01.2020 року про прийняття у другому читанні та в цілому як закону України проекту Закону України “Про повну загальну середню освіту”. Ініціатори проєкту, члени фракції “Опозиційна платформа – За життя” Наталія Королевська і Михайло Папієв, вважають, що закон дискримінує російськомовне населення України. А більшість депутатів у стінах Верховної Ради і так спілкуються російською мовою,

Документ підтримали всього 58 народних депутатів. Серед них був і депутат-мажоритарник з Прикарпаття Володимир Тимофійчук. Ось якраз і він проголосував за скасування нового закону про середню освіту. Нехай існують російськомовні школи!. Новий закон очікує підпису голови Верховної ради. Ось так Слуги народу служать українському народу!” – публікує слова Олексія “Електронна книга скарг України”.





ІНШІ НОВИНИ