Буде важко, але вибору нема: Шмигаль розповів, як уряд боротиметься з наслідками коронавірусу

За словами прем’єра, українці мають адаптуватися до нових реалій

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль звернувся до українців у зв’язку з поширенням коронавірусу і сказав, що уряд розробляє стратегію боротьби з економічними наслідками від коронавірусу.

Так, прем’єр зазначив, що уряд усвідомлює, що не має права не думати про наслідки від коронавірусу як для звичайних громадян, так і для представників бізнесу.

“Сьогодні вже постало питання, як Україна буде жити після вірусу. Уряд розуміє, що не може, не має права не думати про економічні наслідки. Але ми знаємо, куди рухатись. Ми впевнені, що все буде добре. Один з наших пріоритетів – підтримка тих, хто втратить роботу”, – запевнив Шмигаль.

За його словами, наразі ведуться перемовини з країнами та міжнародними фінансовими організаціями щодо отримання допомоги.

Також прем’єр додав, що буде створено стабілізаційний фонд, а паралельно розробляється план підтримки економіки.

“Ми створюємо стабілізаційний фонд. Ми зібрали найкращих експертів, науковців, бізнесменів й розробляємо план підтримки економіки”, – сказав він.

Прем’єр підкреслив, що українці мають адаптовуватися до нових реалій та жертвувати старими звичками в умовах, які склалися.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ