Нардеп від “Слуги народу” Тищенко повідомив, хто може бути замовником скандалу з його рестораном “Велюр”

Микола Тищенко дав черговий коментар щодо скандалу з рестораном, де приймали гостей під час карантину. Він висловив припущення, хто є автором “політичного замовлення” на нього.

Депутат Верховної Ради Микола Тищенко заявив, що скандал навколо “Велюра” – це політичне замовлення та піар з боку “збитих льотчиків”. Про це він сказав у відео, опублікованому в четвер, 30 квітня, на Telegram-каналі “Политика Страны”.

За словами Тищенка, він не є власником ресторану з 2018 року. Щодо правових наслідків порушення рестораном карантину він сказав: “Хай все буде законно”.

Також нардеп висловив припущення, що за скандалом стоїть якась “окрема людина”, і він думає, що це жінка. “Мені здається, що це все-таки вона, приємна людина”, – сказав Тищенко.

Раніше ASPI news повідомляло, що нардеп від парламентської фракції “Слуга народу” Микола Тищенко заявив, що не є власником ресторану “Велюр” з 2018 року. Він також заявляв, що його ресторан під час карантину використовувався тільки для ділових зустрічей.

Нагадаємо також, що Олег Ляшко замурував один з входів до ресторану “Велюр”. Борислав Береза повідомив, що Ляшко чомусь замурував вхід на літню терасу, що і так не працювала.





ІНШІ НОВИНИ